Fama Cosmetics

Új termékek

Jelenleg nincs új termék.

Hírlevél

fama_logo

Köszönjük, hogy kiváló minőségű FÁMA gyógykozmetikai termékeink iránt érdeklődik. Választásakor jól döntött, mivel a FÁMA termékek válogatott minőségű alapanyagok, valamint különlegesen tiszta víz - HIGH PURITY REVERSE OSMOSIS SYSTEM - felhasználásával készülnek.

Cégünket 1986-ban alapítottuk. A FÁMA gyógykozmetikai készítmények sokéves, sikeres kutatómunka eredményei.

Nagy tapasztalatokkal rendelkező szakembereink, vegyészek, orvosok és kozmetikusok tudásuk legjavát nyújtják Önnek, amikor kezébe veszi termékünket. Készítményeink nem gyógyszerek, vagy csodaszerek, hanem olyan biológiailag aktív anyagok, melyek segítik visszaállítani a szervezet eredeti működési egyensúlyát, védik és regenerálják azt, hozzájuttatva olyan nélkülözhetetlen élettani faktorokhoz, melyeket egyre szennyeződő világunkban csak így kaphat meg. A felhasznált alapanyagaink és hatóanyagaink kizárólag növényi eredetűek, melyek minősége döntően gyógyszer minősítésűek. Sok esetben a felhasznált növényi olajok és hatóanyagok bio (Organic) minősítéssel is rendelkeznek. Cégünk egyik fő törekvése, hogy egyre több bio (Organic) minőségű alapanyagot használjon fel termékeihez. Készítményeink és azok összetevői kifejlesztése során, állatkísérleteket nem végeztek.

Cégünk töretlen erővel fejlődik és terjeszkedik országosan, valamint teret hódít már a környező országokban is. Reméljük termékeink Önhöz is eljutnak és személyesen meggyőződhet azok hatékonyságáról.

A most megnyitott WEB-oldalunkon termékeink felsorolása mellett megtalálja az arra vonatkozó legfontosabb jellemzőket. Az általunk gyártott készítmények különböző kiszerelésben kaphatóak, felhasználásukat illetően tartalmazzák az  (FÁMA Professional) termékeket is, melyek kimondottan kozmetikai szalonok részére kerülnek forgalmazásra. A termékek melletti szimbólumrendszer segít a tájékozódásban.

Kívánjuk, hogy termékeink egészségére váljanak és azokat örömmel használja!

 

Fábián Attila 

okleveles vegyész és munkatársai

FÁMA Gyógykozmetikai és Vegyészeti Kft.

 

  100% Magyar tulajdonban lévő Cég kizárólag magyar fejlesztésű, kiváló minőségű Magyar Terméket gyárt Önnek.

Kérjük helyesen döntsön és vásárlásával támogassa a hazai ipart!


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)

20000 Ft felett ingyen házhozszállítás