Fama Cosmetics

Új termékek

Jelenleg nincs új termék.

Hírlevél

Kozmetikai termékregisztráció az Európai Unió tagállamaiban


A kozmetikai termékregisztrációt (beleértve a szappanokat is) 2013. július 11-től az Európai Parlament és a Tanács 1223/2009/EK rendeletnek megfelelőn kell elvégezni, ami az Európai Unió valamennyi tagállamban kötelezően alkalmazandó.

A változás minden új és már korábban az OÉTI-nél (76/768/EGK megfelelően) regisztrált kozmetikai termékre is vonatkozik.

A változás legfontosabb eleme a Biztonsági Jelentés (BJ) elkészítése, amit kizárólag megfelelő szakmai végzettségel rendelkező személy készíthet el.

A Fáma Kft.-nél vállaljuk új vagy meglévő kozmetikai termékek fejlesztését illetve annak EU termékregisztrációját, a hozzá tartozó összes szükséges dokumentum elkészítését és segítünk a címkék, csomagolások kiválasztásában illetve szakszerű megtervezésében.

Ha ön szappankészítő és szeretné termékeit kereskedelmi forgalomba hozni, mi elkészítjük az összes szükséges dokumentumot, regisztráljuk termékét! Ha nem rendelkezik megfelelő (ANTSZ bejelentett és GMP megfelelőségi) gyártóhelyel, mi legyártjuk szappanjait, hogy önnek csak az értékesítésel keljen foglalkozni.

A részletekről érdeklőjön:

info@famacosmetics.huFőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)

20000 Ft felett ingyen házhozszállítás